Здравствен прав

Taiwan Goodwill Murray Peptide Technologies, lnc. е посветен на создавање на најдобрите производи за клиентите во целиот свет. Ние производство, снабдување и извоз Здравствен прав Ние работиме тесно со нашите клиенти во широк спектар на индустрии и за различни апликации потреби. По многу години напори, компанијата добро развиени и направен голем напредок; Во меѓувреме, се соочува со конкуренција на пазарот, ние секогаш се држи до раководството упатство на човековите ориентирана, научни управување и одличен квалитет.
Со растот на продажбата во странство. Ние ќе се трудиме да се посвети на нашите

Здравствен прав

со одличен квалитет и конкурентна цена на повеќе корисници overseas.For дополнителни информации, слободно контактирајте со нас.
  • Здравствен прав - P00000A014
Здравствен прав
модел - P00000A014
1600 ppm пептид во прав
торба/1кг

Главните состојки се природни активни пептиди,кои потекнуваат од Австралија’ретка риба со национално богатство”Мареј Код” .Користење на специјален комерцијален процес,Ексклузивно се екстрахираат 68 видови природни активни пептиди.Погоден е за оние кои веќе имале здравствени проблеми или се слаби,и да обезбеди инстант додатоци во исхраната.

Пептидите се”сите-наменски хранливи материи за клетките” .Малите молекули можат директно да се апсорбираат и искористат од телото.Само во трага има силни физиолошки функции и физиолошки активности,обезбедувајќи енергија за клетките,инхибиција на клеточната дегенерација,балансирање на човечкиот имунитет,и поправка на оштетените клетки. ,и одржување на нормален клеточен метаболизам,одржување на нормална структура и функција на клетките,а стапката на апсорпција на човечкото тело е 5 пати поголема од онаа на обичните протеини.Потребна е само количина во трагови за да има силни физиолошки функции и физиолошка активност.Пептидите со мала молекула се погодни за луѓе кои не можат да апсорбираат хранливи материи поради дефекти,нарушувања,и повреди во дигестивниот систем.Тоа е од големо значење за луѓето кои се активни и имаат итна потреба од дополнување на изворите на азот без зголемување на оптоварувањето на гастроинтестиналната функција,и кај пациенти со лошо варење,нутритивни недостатоци,физичка слабост,и изнемоштени пациенти.
Enquiry Now
производи Листа
800 ppm пептид во правторба/1кг Главната состојка е мала-молекула морски биоактивни пептиди,кои се добиени од реткото австралиско национално богатство риба”Мареј Код” .Користење на специјален комерцијален процес,Ексклузивно се екстрахираат 68 видови природни активни пептиди,Извлечена од водата за размножување на треска Мареј,не е-токсичен и нема мирис на риба.Целосно ги задржува истите целосни хранливи материи како природната храна.Лесно се апсорбира и брзо ги задоволува основните нутритивни и здравствени потреби на човечкото тело. Пептидите со мали молекули се многу активни и имаат активни дигестивни својства.Тие можат брзо да навлезат во слузницата на тенкото црево и се апсорбираат 20 пати побрзо од обичните протеини..За стари лица со слаби гастроинтестинални проблеми или оние кои страдаат од дефицит на железо и анемија,тие можат брзо да ги надополнат хранливите материи и да ја одржат виталноста.Зафатените луѓе со нерамнотежа во исхраната се подложни на бактериски и вирусни инфекции,што може да се подобри со дополнување на пептиди со мали молекули.Пептидите со мали молекули можат да ја стимулираат и промовираат фагоцитната способност на макрофагите,овозможувајќи им на имунолошкиот систем да функционира нормално.Исто така, може да произведе глутамат за имуните клетки и да ја врати рамнотежата на имунолошкиот систем
20000 ppm пептид во правторба/1кг Главната состојка е мала-молекула морски биоактивни пептиди,кои се добиени од реткото австралиско национално богатство риба”Мареј Код” .Користење на специјален комерцијален процес,Ексклузивно се екстрахираат 68 видови природни активни пептиди,кој целосно го задржува истиот тип на целосни хранливи материи како природната храна.Молекулите се мали и лесно се апсорбираат,брзо задоволување на нутритивните и здравствените потреби на човечкото тело. Карактеристиките на”Муруи треска”се:1.Меѓу природните пептиди,видовите и содржината на пептидите се најмногу,главно мали молекуларни пептиди(2-9 пептиди),дополнети со пептиди,лесно се апсорбира 2.Наместо да се вади од крлушките и кожите од риба во минатото,се екстрахира од водата за култура на бакалар Муруи,кој не убива животни и нема мирис на риба.3.Еден-прекинете ја работата од размножување,одгледување,екстракција,производство,целосна историја на производство,органско земјоделство без лекови,за да се обезбеди најчист природен пептид.4.Високото-чистота природен активен пептид извлечен со ексклузивна технологија ја одржува аминокиселината недопрена,може да се трие или да се јаде,а шминката и храната се од ист извор. Пептидите се најважните компоненти на нашите човечки клетки.Органите во различни делови на човечкото тело се составени од протеини со различна структура,тоа е да се каже,тие се составени од различни пептиди.Во нашето човечко тело има повеќе од 20 видови на амино киселини,а количината на секоја аминокиселина е многу голема.Тие се комбинираат едни со други за да формираат безброј пептиди,кои играат различни улоги во човечкото тело.Дополнувањето на пептидите е да се надополни исхраната на човечките клетки и да се избегнат клеточни мутации од глад.
800 ppm пептид во правторба/1кг Главната состојка е мала-молекула морски биоактивни пептиди,кои се добиени од реткото австралиско национално богатство риба”Мареј Код” .Користење на специјален комерцијален процес,Ексклузивно се екстрахираат 68 видови природни активни пептиди,кој целосно го задржува истиот тип на целосни хранливи материи како природната храна.Молекулите се мали и лесно се апсорбираат,брзо задоволување на нутритивните и здравствените потреби на човечкото тело. Може да се каже дека пептидите се протеини со мали молекули,кои се најважните директни хранливи материи за човечкото тело и имаат повисока стапка на апсорпција од амино киселините.Покрај протеинската исхрана,има и физиолошки регулаторни функции,помагање на метаболизмот и прилагодување на конституцијата на телото.За пациенти со абнормалности на дигестивниот систем,нутритивни недостатоци,физичка слабост,кревкоста,или оние кои не можат да го зголемат товарот на гастроинтестиналната функција,исхраната може брзо да се надополни. Пептидите можат директно да се апсорбираат од човечкото тело.Научните експерименти докажаа дека механизмот на апсорпција на пептидите ги има следните карактеристики: Апсорбира директно без варење Пептидот е 100%се апсорбира од човечкото тело и животните Брза апсорпција Пептидите може да се користат како транспортни алатки кај луѓето и животните Пептидите нема да се уништат кога се апсорбираат Апсорпцијата на пептиди од страна на луѓето и животните не треба да троши човечка и животинска енергија и да го зголеми товарот на дигестивниот тракт,особено гастроинтестиналната функција Пептидот делува како носител во човечкото тело и животните,и може да ги апсорбира и оптоварува хранливите материи што обичните луѓе ги јадат,особено калциумот и другите елементи во трагови кои се корисни за човечкото тело и животните,на телото Пептидите преференцијално се апсорбираат од луѓето и животните
1600 ppm пептид во правторба/1кг Главната состојка е мала-молекула морски биоактивни пептиди,кои се добиени од реткото австралиско национално богатство риба”Мареј Код” .Користење на специјален комерцијален процес,Ексклузивно се екстрахираат 68 видови природни активни пептиди,кој целосно го задржува истиот тип на целосни хранливи материи како природната храна.Молекулите се мали и лесно се апсорбираат,брзо задоволување на нутритивните и здравствените потреби на човечкото тело. Пептидите со мали молекули имаат единствена функција на апсорпцијаОткако протеинот се хидролизира со ензими во дигестивниот тракт,главно се апсорбира во форма на амино киселини.Според последните научни истражувања,главната форма на апсорпција на протеини од страна на човечкото тело не е само во форма на амино киселини,но и во вид на пептиди од ситно молекули.Ова е голем напредок во проучувањето на механизмот на апсорпција на протеини од страна на човечкото тело.Научните експерименти докажаа дека механизмот на апсорпција на пептидите со мали молекули има многу карактеристики и предности. Самите активни пептиди имаат исклучително силна активност и енергија.Може директно да се апсорбира од човечкото тело,без човечкото тело да ја троши сопствената енергија.Наместо тоа,активните пептиди човечкото тело ги апсорбира со сопствена енергија.Затоа,оваа извонредна карактеристика е многу корисна за доенчиња и мали деца со незрели дигестивни системи,и луѓе со дефекти во дигестивниот систем,нарушувања,и повреди кои ги спречуваат да ги апсорбираат хранливите материи.Тоа е од големо значење за луѓето кои се активни и имаат итна потреба од дополнување на изворите на азот без зголемување на оптоварувањето на гастроинтестиналната функција,и кај пациенти со лошо варење,нутритивни недостатоци,физичка слабост,и изнемоштени пациенти.
20000 ppm пептид во правторба/1кг Главната состојка е мала-молекула морски биоактивни пептиди,кои се добиени од реткото австралиско национално богатство риба”Мареј Код” .Користење на специјален комерцијален процес,Ексклузивно се екстрахираат 68 видови природни активни пептиди,Високо-чистота природни активни пептиди извлечени од водата за размножување на треска Мареј користејќи ексклузивна технологија,ги задржуваат амино киселините непроменети,не се-убиваат и немаат мирис на риба.Имаме еден-прекинете ја работата од размножување,одгледување,екстракција,и производство,со целосна историја на производство.Органското одгледување не користи лекови,обезбедување на најчисти природни пептиди. Мали молекули,лесно се апсорбира. Олеснување на воспалението на зглобовите. Промовира регенерација на ткивото на рскавицата и им помага на клетките на рскавицата да растат колаген и протеогликани. Активирајте го имунолошкиот систем и стимулирајте го производството на имунолошки клетки и Т-клетки убијци во телото кои можат да се спротивстават на вируси и бактерии. Содржи посебен фактор на раст на клетките кој може да ја промовира регенерацијата на клетките и да го забрза заздравувањето на раните. Регулирање на содржината на шеќер во крвта во телото,ја инхибираат содржината на ниски-липопротеини со густина во крвта,зајакнување на работата на срцето,и елиминирање на вишокот маснотии Пептидите се најважните компоненти на нашите човечки клетки.Дополнувањето на пептидите е да се надополни исхраната на човечките клетки и да се избегнат клеточни мутации од глад.